Utilaje de spalat pardoseli de la River Company

Firma River Company are ca obiect principal de activitate comercializarea unor dispozitive aliniate conform ultimelor standarde de calitate in materie de echipamente pentru curatenia industriala. Firma cu traditie pe piata romaneasca, aceasta s-a infiintat in anul 1999 in Baia Mare, iar in prezent ofera o gama variata de produse, printre care amintim: utilaje de spalat pardoseli, pompe de presiune si diverse aparate de spalat cu presiune.

Utilaje de spalat pardoseli

Gama de spalare sub presiune include masini electrice cu una sau trei faze electrice, pe Diesel, benzina, hidraulice, fixe sau portabile, cu cazan pentru a produce apa calda sau abur.
Masina hidroelectrica este o masina care produce un jet de apa sub presiune ce este proportionala cu nevoile reale, pentru a indeparta murdaria fara a provoca pagube.
Inainte de a selecta modelul de masina de spalat, aveti nevoie de  a va pune cateva intrebari importante:
– Ce trebuie sa curat?
– Ce tip de murdarie trebuie sa elimin?
– Este nevoie de presiune sau de un detergent bun?
– Este nevoie de apa multa sau presiune mare? Care este valoarea presiunii ce trebuie utilizata pentru a evita deteriorarea suprafetei?
– Este nevoie doar de apa calda, sau si de apa rece?

Apa caldaPresiunea, impreuna cu temperatura optima si cel mai bun detergent reprezinta combinația perfecta pentru spalare, dezinfectare si indepartare chiar si a celor mai persistente murdarii. Exista aparate care au la baza apa rece si altele care produc apa calda: este necesar a se alege un model adecvat pentru astfel de necesitati. Pentru dezinfectare se foloseste in general apa calda.
Presiunea este un factor important, cu toate acestea, pentru a curata in mod corespunzator este necesar debitului adecvat de apa.

Echipamente cu apa rece

PK 3005/3025/3045/3055/4005/4055 contine:

  • Rezervor de apa;
  • Furtun-tambur;
  • Suport cablu electric;
  • Aspiratie a detergentului de inalta sau joasa presiune;
  • Vana de ocolire cu reglare a presiunii;
  • 3 roti;
  • Un depozit pentru retinerea detergentului;
  • Motor cu protectie termica si pompa cu 3 pistoane ceramice;
  • 10 m de furtun de inalta presiune;
  • Tambur pentru furtun 10 mt.

La cerere se mai poate oferi:
– Perie rotativa;
– Tub de curaratare;
– Duze-rotative.

Echipamente cu apa calda

MH

– motor electric de 1400 rpm;
– cablu electric de 5 m;
– tub de inalta presiune 10 mt;
– manometru;
– pompa cu 3 pistoane de ceramica;
– cadru cu rezervor de motorina;
– sistem TST/DDS.

Aceste tipuri de utilaje pe care firma River Company le pune la dispozitie clientilor sunt de o calitate ridicata. Utilajele prezinta un design atragator, usor de utilizat, fiind concepute cu scopul de a avea productivitate maxima indiferent de tipul activitatii desfasurate.

Produsele apartin gamei Mazzoni si sunt utilizate cu succes si pentru curatarea de gresie, parchet, avand in dotare doua perii de frecat si un recipient cu rol de rezervor.

Modelul River 60B are in componenta sa o perie dubla, fiind un sistem bazat pe baterii. Design foarte practic, are in dotare un rezervor de apa.

In cazul in care aveti vreo nelamurire, nu ezitati sa contactati reprezentantii companiei pentru a va oferi solutia optima de care aveti nevoie.

Alte articole la fel de interesante mai poti citi accesand urmatorul link aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.