Vanzare de apartamente cu San Casa

Vanzare de apartamente cu San CasaApartamentele noi construite in complexele rezidentiale sunt si vor fi in continuare cautate de cei ce nu isi pot permite o casa. Odata cu accentuarea crizei economice si pe piata romaneasca, piata imobiliarelor a cunoscut un declin, iar preturile locuintelor au inceput sa scada, facandu-le mai accesibile. Acest fapt este in beneficiul persoanelor tinere, cei proaspat casatoriti sau oameni aflati la inceput de cariera ce au nevoie de o locuinta proprie si care doresc sa renunte la chirie. Multi dintre acestia apeleaza la credite bancare pentru locuinte.

Complexele rezidentiale

De regula, apartamentele noi scoase la vanzare sunt situate in complexe rezidentiale. Complexele rezidentiale infiintate in zilele noastre dispun de curte interioara, dar si de parcare proprie si loc de joaca pentru copii.
Un ansamblu rezidential poate fi compus din mai multe locuinte cu 2 pana la 5 camere, care pot fi imbinate intr-un mod placut si util pentru mediul urban. De regula, locuintele sunt gandite astfel incat sa se plieze nevoilor oricarei persoane, datorita compartimentarilor diverse si a finisajelor atent executate. Aceste apartamente sunt proiectate intr-o maniera echilibrata pentru a crea spatii ample si luminoase.
Sunt executate diverse categorii de apartamente spre a oferi mai multe tipologii. Suprafetele utile ale apartamentelor astfel proiectate sunt cuprinse intre 46 mp pentru apartamentele cu 2 camere si pana la 106 mp (4 camere). Apartamentele, in functie de fiecare tipologie, au 1 pana la 4 balcoane sau terase generoase, in cazul apartamentelor de la parter sau de la ultimul nivel. In apropierea ansamblurilor rezidentiale se gasesc zone comerciale si de agrement. Aceste complexuri rezidentiale sunt pozitionate in zone cu acces rapid la piete, spitale, scoli si gradinite, ceea ce garanteaza o excelenta calitate a vietii.
Calitatea materialelor ce sunt folosite pentru executarea acestor apartamente este foarte buna. De multe ori se pune accent ca fundatia sa fie de 90 de cm, iar nivelul casei de 60 cm peste sol, evitand astfel cazurile de inundatie. In jurul constructiei se executa o centura de beton pentru a preveni infiltrarea apei la nivelul fundatiei si provocarii igrasiei.
Peretii exteriori sunt construiti din BCA sau caramida si au o grosime de 25 cm, fiind izolati la exterior cu polistiren de 7 cm, respectand standardul pentru obtinerea certificatului energetic. Parterul are peretii interiori gletuiti, iar la etaj peretii despartitori sunt din rigips, toate cablurile de electrica, internet, alarma fiind mascate.

Despre San Casa si vanzarea de apartamenteVanzare de apartamente cu San Casa1

Una din firmele din Romania care se ocupa de construirea si vanzarea de aprtamente este si firma San Casa din Sebes.
Acest devoltator este lider pe piata locala in domeniul vanzarilor de apartamente, fiind constructorul complexului rezidential Eleganta. Complexul pune la dispozitia clientilor apartamente cu 2 sau 3 camere intr-o locatie de vis ce face sa te simti absolut minunat. Complexul este situat la doar 4 kilometri de Sebes, in drumul Petrestiului.

Locuintele oferite spre vanzare sunt construite cu cele mai bune materiale, fiind amenajate modern si cu un desavarsit bun gust incat pot satisface cu succes cerintele oricarui client, oricat de pretentios ar fi el . Visul fiecarei familii de tineri, si nu numai, poate fi indeplinit cu ajutorul firmei San Casa care pune la dispozitie acestora vanzari de apartamente.

Poti citi articole interesante si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.