Veste antiglont de maxima protectie numai prin militarism.ro

38480a2347732b090004122c3a360b2cExista situatii limita din care trebuie sa iesi nevatamat, motiv pentru care este necesar sa gasesti o solutie care sa-ti garanteze siguranta. In fata glontului putini au sanse de supravietuire. Fie ca este vorba de soldatii aflati pe campul de lupta, de politisti plecati in misiune cu grad mare de risc, fie de personalitati sau persoane publice care pot reprezenta o tinta pentru inamici, vesta antiglont este un accesoriu obligatoriu, si asta pentru ca nu putine au fost cazurile in care aceasta a salvat vieti.

Inca din antichitate, oamenii au fot preocupati de protectia razboinicilor. Echipamentele de lupta includeau armuri grele si incomode dar care ofereau o oarecare siguranta si asta pentru ca niciun popor nu-si permitea sa-si trimita soldatii cu pieptul gol la lupta. De-a lungul secolelor armura de altadata s-a transformat intr-una moderna si efcienta. Materialele sintetice au luat locul metalului. Tehnologia a facut ca armele sa devina performante si aproape invincibile. Proiectilele armelor de foc moderne, sunt greu de stopat din cauza noilor materiale de fabricatie si a cadentei ridicate de tragere. Ca raspuns, vestele antiglont au fost perfectionate.

Mare parte din echipamentele de protectie folosite de catre fortele de ordine si cele militare sunt confectionate din materiale ceramice sau pe Kevlar, accesorizate cu placute aditionale de lovire facute din otel sau materiale asemanatoare, care se aseaza in punctele critice ale corpului, sau zonele de contact: torace si abdomen in fata si in spate, gat, umeri si zona inghinala-fata, pachetele balistice avand suprafete si greutati diferite in functie de marime. Chiar si asa, exista pe piata o multime de modele care variaza in functie de aplicatii precum buzunarele tactice dispuse in fata si in spate. Acestea in mare parte, sunt detasabile si sunt utile pentru depozitarea grenadelor, catuselor, radiotelefonului, cartuselor precum si altor dispozitive. Este important de retinut ca vesta antiglont trece testul glontului dar nu si pe cel al timpului. Kevlarul, dupa aproximativ 5 ani, intra intr-un proces de degradare, astfel pierzand din calitatile tehnice avute in momentul fabricarii. Actiunea sarurilor din transpiratie este un factor care duce la aceasta degradare. O vesta antiglont protejeaza sub doua aspecte: dinamic si penetrant, astfel ca pe langa stoparea penetrarii glontului, vesta trebuie sa asigure capacitatea de disipare a fortei dinamice a proiectilului, fara sa permita schijelor trecerea dincolo de material.

Prin intermediul magazinului online militarism.ro, pune la dispozitie veste antiglont cu protectie maxima si calitate superioara. Modele comercializate de noi au clasa de protectie buletproof HG1, si clasa de protectie semisolide KR2. Acestea sunt disponibile pe mai multe marimi si culori, atat pentru barbati cat si pentru femei. Produsele oferite de Militarism sunt insotite de instructiuni de utilizare. Si pentru ca stim cat de importanta este securitatea ta, noi garantam calitatea materialelor si siguranta pe care aceastea le ofera.

Magazinul online militarism.ro este locul de unde poti achizitiona imbracaminte si incaltaminte, haine de camuflaj, combinezon tanchist ,genti, saci, rucsacuri, arme airsoft, accesorii  arme, consumabile arme precum si lanterne profesionale, toate dedicate celor care activeaza in domeniul militar.

Militarism iti pune la dispozitie articole militare originale provenite din cadrul trupelor care isi desfasoara actvitatea in teatrele de operatiune, aflate intr-o stare foarte buna sau replici ale acestora, toate in magazinul online militarism.ro. Daca te-ai hotarat asupra unui produs, nu trebuie decat sa completezi datele, iar livrarea se va face oriunde in cel mai scurt timp. Pentru mai multe informatii suplimentare, intra pe pagina noastra de internet.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.